AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli şeyler görmek

Kahve falında yeşil renkli şeyler görmek

Kahve falında yeşil renkli şeyler görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, rahat bir hayat süreceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, hızlanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli şeyler gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Kahve falında yeşil renkli bir şey görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renkli şeyler görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında mavi renkte bir şey görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz renkli şeyler görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli şeyler görmek kudret ve destek olacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir şey görmek sıkıntılarından arınacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir şey yemek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bir şey giymek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir