AnaSayfa / Genel / Kahve falında her şeyin ters gittiğini görmek

Kahve falında her şeyin ters gittiğini görmek

Kahve falında her şeyin ters gittiğini görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, maddi yükünün artacağına, emeğinden hayır göreceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında her şeyin ters gittiğini gördüyseniz:

  • Bir kadının önemli bir yardımıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında her şeyi ters görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında her şeyin ters gittiğini görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, yolunda devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her şeyin tersini görmek dişe diş savaşacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında her şeyi yapabilmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her şeyden iki tane görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında hergün aynı şeyi görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine delalettir.

Kahve falında her şeyin yıkıldığını görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine inanılır.

Kahve falında her şeyi kırmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir