AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir şey kusmak

Kahve falında yeşil bir şey kusmak

Kahve falında yeşil bir şey kusmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, işlerinin baltalanacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir şey kusmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirebilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında yeşil bir şey kusmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bir şey kusmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında siyah bir şey kusmak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli kusmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renk kusmak çok hayırlı işlere atılacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik kusmak statü atlayacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kusmak kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil yeşil kusmak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir