AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil şemsiye görmek

Kahve falında yeşil şemsiye görmek

Kahve falında yeşil şemsiye görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil şemsiye gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik etkiler baskın.

Kahve falında yeşil şemsiye görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiye seçmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Kahve falında mor renkli şemsiye görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Kahve falında şemsiye açmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine şemsiye almak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret eder.

Kahve falında pazar şemsiyesi görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına işaret eder.

Kahve falında şemsiye istemek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında şemsiye almak elinin bollaşacağına, hayal kırıklığına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir