AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renkli şemsiye görmek

Kahve falında mor renkli şemsiye görmek

Kahve falında mor renkli şemsiye görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında mor renkli şemsiye gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız jestler veya yardımlar diğerlerinin gözünde değer kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mor renk şemsiye görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında mor renkli şemsiye görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mor şemsiye görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk şemsiye görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine işarettir.

Kahve falında renkli şemsiye görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yeni bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli şemsiyeler görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve mor renk görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk ayakkabı görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, çok iyi giden işlerin duracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir