AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye açmak

Kahve falında şemsiye açmak

Kahve falında şemsiye açmak mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında şemsiye açmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenin, yakında gayretlerinizin boşa gitmediğini görebilirsiniz.

Kahve falında şemsiye açmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiye açmak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı şemsiye açmak maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde şemsiye açmak huzurunu yerine getireceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden şemsiye istemek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şemsiye toplamak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiyenin ters döndüğünü görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir