AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazar şemsiyesi görmek

Kahve falında pazar şemsiyesi görmek

Kahve falında pazar şemsiyesi görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yapılan planların alt üst olacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazar şemsiyesi gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında pazar şemsiyesi görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında şemsiye kapatmak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, gelirin tükeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiye altına girmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine yorulur.

Kahve falında sarı şemsiye açmak işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil şemsiye görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yağmurda şemsiye açmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, mal ve mülk sahibi olmaya işarettir.

Kahve falında mavi şemsiye görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bozuk şemsiye görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir