AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye almak

Kahve falında şemsiye almak

Kahve falında şemsiye almak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye almak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı canlandırabilecek planlar size iyi gelebilir.

Kahve falında şemsiye açmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, karamsar olacağına tabir olunur.

Kahve falında rengarenk şemsiye görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye tamir etmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir şemsiye görmek kimse ile tartışmayacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında şemsiye toplamak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine inanılır.

Kahve falında şemsiye hediye almak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah şemsiye görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, tecrübelerini aktaracağına işaret eder.

Kahve falında şemsiye kırmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, şifa ve ilaç bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir