AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye seçmek

Kahve falında şemsiye seçmek

Kahve falında şemsiye seçmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye seçmek gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Kahve falında şemsiye seçmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işarettir.

Kahve falında düğün davetiyesi seçmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına işarettir.

Kahve falında yol seçmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında eşya seçmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında elma seçmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kıyafet seçmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında dondurma seçmek büyük tartışmaların sonlanacağına, işe gösterilen ilginin artacağına rivayet eder.

Kahve falında fındık seçmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir