AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker şapkası takmak

Kahve falında asker şapkası takmak

Kahve falında asker şapkası takmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker şapkası takmak gördüyseniz:

  • Size katkısı olabilecek kişilerle iletişimde olmalısınız.

Kahve falında asker şapkası takmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker şapkası giymek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında deri şapka takmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Kahve falında kahverengi şapka takmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında şapka takmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında fötr şapka takmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi şapka takmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir