AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni şapka takmak

Kahve falında yeni şapka takmak

Kahve falında yeni şapka takmak geçim derdinin olmayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına rivayet eder.

Kahve falında yeni şapka takmak gördüyseniz:

  • Yeni eğitimler veya farklı konularda yeni bilgiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni şapka takmak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı şapka takmak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fötr şapka takmak bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şapka takmak ticaretin büyüyeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına şapka takmak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kovboy şapkası takmak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, kazancının da azalacağına tabir olunur.

Kahve falında başa şapka takmak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir