AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk etek giymek

Kahve falında yeşil renk etek giymek

Kahve falında yeşil renk etek giymek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renk etek giymek gördüyseniz:

  • Bırakın konuşsunlar.

Kahve falında yeşil renk etek giymek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye delalet eder.

Kahve falında renkli etek giymek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli uzun etek giymek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renk etek giymek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli etek giydiğini görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk etek görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil etek giymek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir