AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli etek giydiğini görmek

Kahve falında renkli etek giydiğini görmek

Kahve falında renkli etek giydiğini görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli etek giydiğini gördüyseniz:

  • Konsantrenizi dağıtmamalısınız.

Kahve falında renkli uzun etek giymek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, geleceğinizin güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli etek giydiğini görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil renk etek giymek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk etek giymek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, getirisi çok olan işler yapacağına delalettir.

Kahve falında renkli etek giymek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mavi renkli etek görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu renk etek görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bordo renk etek görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir