AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk etek görmek

Kahve falında yeşil renk etek görmek

Kahve falında yeşil renk etek görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk etek gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil renk etek görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama inanılır.

Kahve falında yeşil renk etek giymek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet eder.

Kahve falında renkli etek görmek çok başarılı işlere imza atacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor renk etek görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bordo renk etek görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz renk etek görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli uzun etek giymek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu renk etek görmek sıkıntılarının sona ereceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir