AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk etek giymek

Kahve falında mavi renk etek giymek

Kahve falında mavi renk etek giymek alacaklıların kapısını aşındıracağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk etek giymek gördüyseniz:

  • Maddi anlaşmalar stresi azaltarak finansal geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında mavi renk etek giymek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, daha pozitif biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte etek görmek dertlerin artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli etek görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun mavi etek giymek mutluluk verici haberlerin alınacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi uzun etek giydiğini görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında mavi etek giymek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi uzun etek giymek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli uzun etek giymek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, herhangi zarara uğramayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir