AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil etek giymek

Kahve falında yeşil etek giymek

Kahve falında yeşil etek giymek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil etek giymek gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Kahve falında kısa yeşil etek giymek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil mini etek giymek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil etek giydiğini görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil etek giymek gerginliğin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk etek giymek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret eder.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Kahve falında pantolon üstüne etek giymek başarılı olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir