AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli etek giymek

Kahve falında renkli etek giymek

Kahve falında renkli etek giymek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, ağzının tadının bozulacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli etek giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Kahve falında mavi renk etek giymek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine işaret eder.

Kahve falında renkli etek giydiğini görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında renkli etek giymek geniş ve bol rızık elde edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renk etek giymek dertlerin ortadan kalkacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli uzun etek giymek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına işaret eder.

Kahve falında renkli etek görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında mor renk etek görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, maddi güç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil renk etek görmek kendisine gelemeyeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir