AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil portakal toplamak

Kahve falında yeşil portakal toplamak

Kahve falında yeşil portakal toplamak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, yol yordam öğretileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil portakal toplamak gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Kahve falında yeşil portakal toplamak önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında portakal toplamak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, hastalıklarının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal ağacından portakal toplamak yaşam standartlarının yükseleceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yerden portakal toplamak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal toplamak ve yemek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal kabuğu toplamak kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında portakal çiçeği toplamak çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir