AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal toplamak ve yemek

Kahve falında portakal toplamak ve yemek

Kahve falında portakal toplamak ve yemek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına inanılır.

Kahve falında portakal toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Daha ölçülü ilerlemekte fayda var.

Kahve falında portakal toplamak ve yemek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine işarettir.

Kahve falında portakal ağacından portakal toplamak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil portakal toplamak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında portakal kabuğu toplamak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında mandalina portakal toplamak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulur.

Kahve falında portakal çiçeği toplamak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden portakal toplamak atılım yapacağına, ileriye gideceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir