AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal ağacından portakal toplamak

Kahve falında portakal ağacından portakal toplamak

Kahve falında portakal ağacından portakal toplamak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, helal ekmek yiyeceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, ticarette zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında portakal ağacından portakal toplamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız başarmak istediğiniz işleri karışık hale dönüştürebilir.

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yüksek diploma alacağına işaret eder.

Kahve falında portakal ağacından portakal toplamak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında portakal ağaç görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçta portakal görmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında portakal ağacına çıkmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan portakal koparmak uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kazanılan paranın artacağına yorulur.

Kahve falında portakal ağacı görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal mandalina ağacı görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir