AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal kabuğu toplamak

Kahve falında portakal kabuğu toplamak

Kahve falında portakal kabuğu toplamak etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, eskisinden de iyi olacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında portakal kabuğu toplamak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzdaki değişiklik size olumlu şekilde geri dönebilir.

Kahve falında portakal kabuğu toplamak sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza rivayet eder.

Kahve falında portakalı kabuğuyla yemek böyle işlere kalkışacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal kabuğu soymak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, şöhret ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu portakal yemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında portakal kabuğu yemek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabuğu soyulmuş portakal görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kabuklu portakal görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında portakal toplamak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kazancının iki kat artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir