AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan portakal toplamak

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak neşeleneceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak kendisine olan güveninin azalacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine alamet eder.

Kahve falında portakal ağacından portakal toplamak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, büyük bir işe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında portakal ağacı görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Kahve falında portakal mandalina ağacı görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan portakal koparmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, başına türlü işler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta portakal görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal ağaç görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan portakal yemek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir