AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal çiçeği toplamak

Kahve falında portakal çiçeği toplamak

Kahve falında portakal çiçeği toplamak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal çiçeği toplamak gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, daha doğrusu merakınızı belli etmemelisiniz.

Kahve falında portakal çiçeği toplamak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında portakal çiçeği görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında mandalina portakal toplamak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal kabuğu toplamak bir sebeple yataklara düşeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında yeşil portakal toplamak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalettir.

Kahve falında portakal toplamak çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yerden portakal toplamak maddi anlamda zayıflayacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir