AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden portakal toplamak

Kahve falında yerden portakal toplamak

Kahve falında yerden portakal toplamak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden portakal toplamak gördüyseniz:

  • Bazı fikirler veya öneriler ilginizi çekebilir.

Kahve falında yerden portakal toplamak karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mandalina portakal toplamak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, zor günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal kabuğu toplamak bir sağlık sorunu yaşanacağına, üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal çiçeği toplamak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, çok para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil portakal toplamak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında portakal toplamak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak sorunların tatlıya bağlanacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal toplamak ve yemek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir