AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal toplamak

Kahve falında portakal toplamak

Kahve falında portakal toplamak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, umutsuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal toplamak gördüyseniz:

  • Ev veya gayrimenkul işlerine odaklanmanızın çok yakında geri dönüşünü alabilirsiniz.

Kahve falında yerden portakal toplamak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında mandalina portakal toplamak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kendi işinin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında portakal toplamak kötü ve hasta günler geçireceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında portakal kabuğu toplamak çok iyi kazançlar elde edileceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil portakal toplamak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında portakal çiçeği toplamak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, onların bir adım önüne geçeceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal toplamak ve yemek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, kafasını toparlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir