AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil patates tarlası görmek

Kahve falında yeşil patates tarlası görmek

Kahve falında yeşil patates tarlası görmek güçten ve takatten düşeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, hayırlı haberler alınacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil patates tarlası gördüyseniz:

  • Normalde uyguladığınız planların dışına çıkmamalısınız.

Kahve falında yeşil patates tarlası görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada patates toplamak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patates tarlası görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında patates tarla görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, daha fazla para kazanacağına yorulur.

Kahve falında tarlaya patates ekmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patates ve yeşil biber görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, kazancının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil patates görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tarla görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir