AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada patates toplamak

Kahve falında tarlada patates toplamak

Kahve falında tarlada patates toplamak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, takdir edileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tarlada patates toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin esprileri, boşboğazlıkları ya da kritikleri imajınıza sizi incitebilir veya zor durumda bırakabilir.

Kahve falında tarlada patates toplamak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına işaret eder.

Kahve falında patates tarlası görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında patates tarla görmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil patates tarlası görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlaya patates ekmek aile hayatının hayır getireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında patates toplamak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan patates toplamak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında taze patates toplamak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir