AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates tarlası görmek

Kahve falında patates tarlası görmek

Kahve falında patates tarlası görmek birçok engelin aşılacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patates tarlası gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemelisiniz zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor.

Kahve falında tarlaya patates ekmek bol kazanç elde edeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil patates tarlası görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patates tarlası görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında tarlada patates toplamak çok kötü olaylar yaşayacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patates tarla görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patates haşlaması yemek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patatesli börek görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe patates görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir