AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil patates görmek

Kahve falında yeşil patates görmek

Kahve falında yeşil patates görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, hayırlı haberlere, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil patates gördüyseniz:

  • Planlarınızı kararlarınızdan etkilenebilecek kişilerle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında yeşil patates görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patates ve yeşil biber görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil patates tarlası görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuvalla patates görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanık patates kızartması görmek güzel bir haber almaya, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında patatesi topraktan çıkarmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kızartılmış patates görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızarmış patates yemek görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir