AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya patates ekmek

Kahve falında tarlaya patates ekmek

Kahve falında tarlaya patates ekmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, girilen yolda zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlaya patates ekmek gördüyseniz:

  • İş ortamında veya ortamınızda bir tartışma olabilir.

Kahve falında tarlaya patates ekmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil patates tarlası görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patates tarla görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada patates toplamak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Kahve falında patates tarlası görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patates ekmek harama göz dikmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek arası patates yemek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında bahçeye patates ekmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir