AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates ve yeşil biber görmek

Kahve falında patates ve yeşil biber görmek

Kahve falında patates ve yeşil biber görmek işlerinin de rast gideceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, çok yükseleceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında patates ve yeşil biber gördüyseniz:

  • Sorularınız cevapsız kalmayacak, taleplerinizi dile getirin.

Kahve falında patates ve yeşil biber görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında patates ve biber kızartması görmek fikirlerinin çatışacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında patates biber görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil patates tarlası görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil patates görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında tarladan yeşil biber toplamak ticaretin değer ve hız kazanacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalından yeşil biber koparmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil biber almak dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir