AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates tarla görmek

Kahve falında patates tarla görmek

Kahve falında patates tarla görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında patates tarla gördüyseniz:

  • Belli istek, ihtiyaç ya da taleplerinizi net şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında yeşil patates tarlası görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında tarlada patates toplamak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında patates tarlası görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına inanılır.

Kahve falında patates tarla görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, daima ona hürmet göstereceğine delalettir.

Kahve falında tarlaya patates ekmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına delalettir.

Kahve falında soğan patates görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yol yordam öğretileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış patates görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında pişmemiş patates yemek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir