AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tarla görmek

Kahve falında yeşil tarla görmek

Kahve falında yeşil tarla görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil tarla gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yeşil tarla sulamak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil patates tarlası görmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tarlada yürümek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil salatalık tarlası görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çeltik tarlası görmek ayıplı yolara sapacağına, düşmanını alt edeceğine yorulur.

Kahve falında tarlada yeşil ekin görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, insanların saygısının kazanılacağına delalettir.

Kahve falında tarla ve yeşillik görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir