AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak sarı taş görmek

Kahve falında parlak sarı taş görmek

Kahve falında parlak sarı taş görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, şansının hep açık olacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında parlak sarı taş gördüyseniz:

  • Farklı niyetleri, ajandaları veya beklentileri olan kişiler kendilerini ya da olayları çok farklı gösterebilirler.

Kahve falında parlak sarı taş görmek rakipleri mağlup edeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına işaret eder.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak mavi taş görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak taş bulmak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz parlak taş görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak taş görmek kısmetlerinin bollaşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak taşlar toplamak esenleyeceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir