AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak mavi taş görmek

Kahve falında parlak mavi taş görmek

Kahve falında parlak mavi taş görmek başarıların çoğalacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kazançlı çıkacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak mavi taş gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yolculuklar yeni seçenekler oluşturabilir.

Kahve falında parlak mavi taş görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında parlak mavi görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak mavi elbise giymek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli parlak taşlar görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz parlak taş görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak taş görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir