AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak taşlı ayakkabı görmek

Kahve falında parlak taşlı ayakkabı görmek

Kahve falında parlak taşlı ayakkabı görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı ayakkabı gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Kahve falında parlak taşlı ayakkabı görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz parlak taş görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli parlak taşlar görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, kendisine uğur getireceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya alamet etmektedir.

Kahve falında parlak mavi taş görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak taş bulmak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir