AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil pardüse görmek

Kahve falında yeşil pardüse görmek

Kahve falında yeşil pardüse görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, iyiliğe ve güzelliğe, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil pardüse gördüyseniz:

  • Belli plan, düzenleme veya aktiviteler başlıklarında köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz.

Kahve falında parmağında yeşil yüzük görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil pardesü görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil pardüse görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil pardesü giymek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil pardesü giydiğini görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret eder.

Kahve falında ayak parmağını eksik görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, uzun bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak büyük zararlardan kurtulacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmaklara yüzük takmak ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir