AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında yeşil yüzük görmek

Kahve falında parmağında yeşil yüzük görmek

Kahve falında parmağında yeşil yüzük görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, kısmetin açılacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında parmağında yeşil yüzük gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının.

Kahve falında parmağında yeşil yüzük görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında parmağından yüzük atmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmakta nişan yüzüğü görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakta yüzük çıkartmak fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşımın parmağında yüzük görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında her parmakta yüzük görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzük parmağını kopmuş görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında parmağında yüzük takmak arkasından iyi anılan kişi olacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir