AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil pardesü görmek

Kahve falında yeşil pardesü görmek

Kahve falında yeşil pardesü görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil pardesü gördüyseniz:

  • Özel kişilerle fikirlerinizi paylaşmanız başarmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yeşil pardüse görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yeşil pardesü giymek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil pardesü görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağında yeşil yüzük görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil pardesü giydiğini görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın parmağında alyans görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Kahve falında kırık parmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında parmağından vurulmak zarar etmeyeceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir