AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil pardesü giydiğini görmek

Kahve falında yeşil pardesü giydiğini görmek

Kahve falında yeşil pardesü giydiğini görmek kötü yollara gireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil pardesü giydiğini gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişileri ikna etmek zaman alabilir.

Kahve falında yeşil pardesü giydiğini görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil pardesü giymek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalet eder.

Kahve falında deri pardesü giymek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında gri pardesü giymek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah pardesü giymek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının pardesüsünü giymek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni pardesü giymek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert pardesü giymek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir