AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın parmağında alyans görmek

Kahve falında kocanın parmağında alyans görmek

Kahve falında kocanın parmağında alyans görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yeniden bir araya geleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, az maliyetle ticarete atılacağına, huzurlu günler görüleceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kocanın parmağında alyans gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir şey gerçekleşmeye yakın görünüyor.

Kahve falında kocanın parmağında alyans görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının parmağında alyans görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının parmağında alyans görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin parmağında alyans görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına delalettir.

Kahve falında parmağa alyans takmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin parmağında alyans görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, yüzünde güller açacağına yorulur.

Kahve falında alyansı parmağından çıkarmak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakta alyans görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir