AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık parmak

Kahve falında kırık parmak

Kahve falında kırık parmak aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işlerinin düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, isteklerini yerine geleceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık parmak gördüyseniz:

  • Size keyif veren veya genelde daha eğlenceli olan yollardan gitmek, fikirleri benimsemek ya da yöntemleri denemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında parmağını kırık görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık parmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık parmak görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında cam bardak kırık görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına yorulmaktadır.

Kahve falında kanadı kırık melek görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık laptop görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine yorulur.

Kahve falında kabuğu kırık yumurta görmek malvarlığının artacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık tesbih görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir