AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağından vurulmak

Kahve falında parmağından vurulmak

Kahve falında parmağından vurulmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, dileklerinin yerine geleceğine, çalışmalarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağından vurulmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz ya da ani tepkileriniz kısa veya uzun vadede problem yaratabilir.

Kahve falında ayak parmağından vurulmak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bir sınavdan geçileceğine delalet eder.

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağından vurulmak manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında parmağından iğne vurulmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, rızkından olacağına işaret eder.

Kahve falında ayak parmağından iğne vurulmak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kindar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasından silahla vurulmak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla elinden vurulmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında şakaktan vurulmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir