AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri pardesü giymek

Kahve falında gri pardesü giymek

Kahve falında gri pardesü giymek her şeyin gönlünce olacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, yönetici makamına geleceğine delalet eder.

Kahve falında gri pardesü giymek gördüyseniz:

  • Akıllı hamleler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında gri pardesü giymek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine rivayet eder.

Kahve falında gri pardesü görmek her anlamda feraha kavuşacağına, ailenin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gri kaban giymek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gri etek giymek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gri giymek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında gri pantolon giymek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, düşmanların çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gri bluz giymek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gri gelinlik giymek düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir