AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi pardesü giymek

Kahve falında mavi pardesü giymek

Kahve falında mavi pardesü giymek geleceğin güzel olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına yorulur.

Kahve falında mavi pardesü giymek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Kahve falında mavi pardesü giymek evlerine dünürcü geleceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deri pardesü giymek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında krem pardesü giymek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, huzurunun artacağına delalettir.

Kahve falında başkasının pardesüsünü giymek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı pardesü giymek kazancın katlanacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz pardesü giydiğini görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında uzun pardesü giymek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeni pardesü giymek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir