AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe pardesü giymek

Kahve falında pembe pardesü giymek

Kahve falında pembe pardesü giymek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, spora başlayacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe pardesü giymek gördüyseniz:

  • Kafanızda karşı cinsle ilgili planlar varsa onları yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında pembe pardesü giymek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, lüksüne de lüks katacağına delalet eder.

Kahve falında pembe pardesü görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine alamet eder.

Kahve falında pembe sandalet giymek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, borcunun kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin pembe elbise giydiğini görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında pembe penye giymek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe mont giymek uğranılan zararın paylaşılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe eşortman giymek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir