AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil papağan yakalamak

Kahve falında yeşil papağan yakalamak

Kahve falında yeşil papağan yakalamak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, adını herkese duyuracağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil papağan yakalamak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun ya da ikna etme yerine, kendinizin ikna olup olmadığınızı dikkate almalısınız.

Kahve falında yeşil papağan yakalamak mesleğindeki başarısının artacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz papağan yakalamak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında papağan yakaladığını görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına inanılır.

Kahve falında papağan yakalamak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli papağan görmek bebek sahibi olunacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil papağan görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan yakalamak kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kurbağa yakalamak manevi olarak hasar alınacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir