AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kurbağa yakalamak

Kahve falında yeşil kurbağa yakalamak

Kahve falında yeşil kurbağa yakalamak işlerinin de rast gideceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kurbağa yakalamak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde bulunmadan veya ani tepkiler vermeden önce, olumsuz sonuçlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yeşil kurbağa yakalamak o şekilde bir çözüm bulacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında kurbağa yakalamak ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında küçük yeşil kurbağa görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kurbağa yavrusu görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kurbağa görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil büyük kurbağa görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında açık yeşil kurbağa görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli kurbağa görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, hayırlı işlerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir