AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan yakaladığını görmek

Kahve falında papağan yakaladığını görmek

Kahve falında papağan yakaladığını görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine delalettir.

Kahve falında papağan yakaladığını gördüyseniz:

  • Tüm hünerinizi gösterin.

Kahve falında papağan yakalamak kişinin başarısızlığa düşeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz papağan yakalamak duygularının karşılığını alamayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil papağan yakalamak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işarettir.

Kahve falında papağan yakaladığını görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında siyah papağan görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sultan papağanı görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük papağan görmek işlerinin ters gideceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine inanılır.

Kahve falında iki papağan görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir