AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yılan yakalamak

Kahve falında yeşil yılan yakalamak

Kahve falında yeşil yılan yakalamak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan yakalamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin gelişim veya ilerlemesine odaklanmak yerine kendinizinkine önem vermelisiniz.

Kahve falında yeşil yılan yakalamak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına işaret eder.

Kahve falında yılan yakaladığını görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında oltayla yılan yakalamak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan yakalamak bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yılan yakalamak geçmişini arkada bırakacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı yakalamak sorunlarını bitireceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna inanılır.

Kahve falında yılan balığı yakalamak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine delalet eder.

Kahve falında büyük yılan yakalamak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir